FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Köpvilkor

Polkapojkarna Polkagriskokeri AB (Org nr: 556583-6201) tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy .

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Vad är fraktkostnaderna? Har du valt "Avhämtning hos oss i Gränna" tillkommer ingen fraktkostnad på din beställning. För övriga leveranser varierar kostnaden beroende på var du bor, och vikten på det du beställt. Generellt så gäller FVL för samtliga leveranser. Kostnaden för frakt redovisar vi i en särskild kolumn. I kategorin skolklasser och föreningar ingår dock alla fraktkostnader. Det tillkommer inga kostnader utöver det pris du ser på skärmen.

Tillkommer moms? Det sitter en kryssruta uppe till höger under din varukorg där du kan välja hur du vill att priserna skall visas för dig. Med 12% moms eller utan. Om du inte har valt något så visas alltid priserna med moms.

Hur levereras varorna? Alla beställningar levereras med DHL. Är du privatperson kommer du att bli aviserad när dina varor är på gång, oavsett om du vill ha godset levererat till ombud eller till din dörr.

Väljer du fraktalternativet "lev till dörren utan kvittering" är det på egen risk! Det betyder att paketet placeras vid din dörr eller på lämplig plats på den adressen du har angivit. Skulle paketet/en försvinna är det just den risken du har accepterat!

Vid uthämtning av paket på DHL Service point, observera att om paketet inte hämtas ut inom 6 arbetsdagar efter DHLs avisering, debiteras ni DHLs kostnad (200 SEK) för ej uthämtat paket.

Skall varorna levereras till ett företag, skola eller förening aviserar vi inte. Om ni av någon anledning skulle vilja ha det aviserat var vänlig att lämna en kommentar om detta i kassan.

Hur är varorna förpackade? Varorna är mycket omsorgsfullt förpackade i kartong eller på pall.

Har du andra frågor?
 Skicka gärna ett email (info@polkapojkarna.com) eller ring vår kundtjänst på telefon: 0390-120 50.

TOP