FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Besök oss i Gränna

Att ta steget in i Polkapojkarnas butik är som att ta steget tillbaka till 1800-talet. Här är allt inrett i riktigt gammaldags stil med järnspis, byråer, furugolv, ljuskronor och en massa dekorationer som gamla burkar, lådor och ting. Färger och andra detaljer har vi tagit fram i samråd med Skansen och Centrum för Byggnadsvård. Personalens kläder är sydda av Länsmuseets sy-ateljé efter ett mönster från 1800-talet.

Interiören i Polkapojkarnas butik

Bara det bästa hos Polkapojkarna

Hitta till vår butik

Gränna är beläget vid Vätterns östra sida, knappt fyra mil norr om Jönköping. Färdas du med bil är Gränna den perfekta platsen för rast då det är nästan mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stanna till i vår butik och smaka lite varm och seg polkagris! Polkapojkarnas butik finner du på Grännas huvudgata; Brahegatan. Våra närmaste grannar är Haglunds Konditori och Gustaf Rahms välsorterade butik.

Vi har öppet alla dagar året runt, minst kl 0900-1700 på vardagar och 10-16.30 på helger. I juni månad har vi öppet mellan 0830-2000

I juli har vi som regel öppet mellan kl 0800-2200! Ring gärna först om ni planerar att komma sent på kvällen för att säkerställa att vi är kvar. Ibland är det för dåligt väder eller liknande, och då kan vi ibland stänga lite tidigare.

Kontorets öppettider är Mån-Fre kl 0900-1700!

Karta

TOP